Sammi zoekt een Kamer in Utrecht

Sammi zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 14 m2
  • Vrouw
  • 11 Per direct

Hi!

Ik ben Sammi, een spontane meid die niet alleen op zoek is naar een kamer in Utrecht, maar ook naar gezellige roomies!
Momenteel woon ik in Pijnacker, dat tussen Rotterdam en Den Haag in ligt, maar ik wil mijn studententijd graag in Ut doorbrengen :)

Ik ben op zoek naar een kamer in een gezellig huis, waar de huisgenoten samen eten, huisavonden organiseren en spelletjes spelen, maar waar iedereen ook zijn eigen gang kan gaan.

Over mijn studie
Ik ben eerstejaars CIW-student aan de UU en ben hard aan het werk om dit jaar mijn P te halen, zodat ik vanaf deze zomer volop van mijn studententijd kan genieten!

Over mij
Mijn naam is Sammi, maar veel mensen noemen mij Sam. Ik ben 20 jaar en in mijn vrije tijd hockey ik, houd ik ervan om spelletjes te spelen en om uit te gaan. Ook ga ik graag uit, organiseer ik een gezellig avondje met mijn vrienden en vind ik het leuk om feestjes te geven en te vieren. Bij deze laatste twee activiteiten mogen de bierpong- en karaoke-set uiteraard niet ontbreken! Natuurlijk is het ook prettig om af en toe te niksen, en dat is iets waar ik ook goed in ben! Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen, dus wil ik me inschrijven bij U.S.H.C., de studentenhockeyclub, zodat ik ook lekker kan blijven hockeyen!

Oh, and don’t get me started on wintersport; als het aan mij ligt, ga ik 10 keer per jaar?

Ik hoop dat jullie een (beter) beeld van mij hebben gekregen :)

Liefs,
Sammi

Algemene informatie: Sammi
  Vrouw, 20 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Communicatie- en Informatiewetenschappen (UNIVERSITEIT)
  Lid van Van plan om me komende zomer bij U.S.H.V. in te schrijven. :) en SV Contact